Galatasaray Dergisi’nin 78. Sayısı Bayilerde!

19 Nisan 2009 Pazar


Galatasaray Dergisi’nin yeni sayısı İstanbul’da bayilerde... Galatasaray Dergisi, 3 Nisan Cuma gününden itibarense tüm Türkiye’de okurlarla buluşuyor.

Galatasaray’ın gerçek gündemini taraftarımıza taşıyan Galatasaray Dergisi’nin 78. sayısı, yine hiçbir yerde yayınlanmamış fotoğraf, haber, yorum ve röportajlarla dopdolu…

148 sayfalık içeriğiyle Galatasaray Dergisi, Nisan sayısında herkese Uğur Uçar ve Işıl Alben posterlerini de armağan ediyor!

Derginin 78. sayısında sadece futboluyla değil duruşu ve kişiliğiyle de gönüllerde kendine yer ayıran Emre Aşık’ın röportajını okuyabilirsiniz. Geçen yıllarla işi olmayan ve her daim hazır kalan futbolcumuz Emre Aşık Galatasaray Dergisi’ne anlattı.

Galatasaray Dergisi 78. sayısının bir diğer konuğu ise Uğur Uçar oldu. Galatasaray’daki ilk günlerinin heyecanını, Konya’da o şansız günde olanları, topa vurmadan geçirdiği bir senenin hesabını, stoperden bir sağ beke kayışını ve dönüş zamanını Uğur Uçar açıkladı.

Galatasaray Dergisi’nin bu sayısında çok önemli bir dosya okurlarla buluşuyor. Boğazın her iki yakasında konuşlanan ezeli rakip ve ebedi dost iki kulüp Galatasaray ve Fenerbahçe’nin rekabetinin peşindeyiz bu kez. Mehmet Yüce’nin kaleminde çıkan Parçalı ve Çubuklu’nun hikâyesi Galatasaray Dergisi 78. sayısında,

Galatasaray Dergisi 78. Sayısında, Yönetim Kurulu üyemiz Faruk Bil’i konuk ediyor. Faruk Bil, dergimize verdiği röportajda Galatasaray’a yönetici olmayı; yani sarı –kırmızı günlerini değerlendirdi

Galatasaray Dergisi’ndeki yazılarıyla Melih Şabanoğlu tarihe ışık tutmaya devam ediyor. Şabanoğlu, Bağdat’ta şehit düşen futbolcumuz Celal İbrahim’in mektuplarını, Galatasaray’ın unutulan kurucularını ve Galatasaray tarihindeki birçok ayrıntıyı usta kalemiyle anlatıyor.

Bu sayımızda ayrıca Galatasaray Bayan Basketbol Takımının Belaruslu yıldızı Marina Kress’in kariyerinin peşindeyiz. Kress, hedeflerini, İstanbul’daki yaşantısını, kısacası Galatasaray günlerini anlattı

Galatasaray Store büyümeye devam ediyor. Galatasaray Pazarlama A.Ş. Müdürü İhsan Bosum, beş yılda beş kat büyüyen Galatasaray Store mağazalarının yeni hedeflerini Galatasaray Dergisi’ne anlattı

Gs Kurulusu

Galatasaray Spor Kulübü, Türk Spor Tarihi'ndeki öncü olma özelliğini hiç kuşkusuz içinden doğduğu ve gene öncü bir kurum olan Galatasaray Lisesi'nden (Mektebi Sultani) almıştır. Okul ile kulüp arasındaki koparılmaz bağ, yadsınamayacak bir gerçeklik ve övünç kaynağıdır.

Devlet adamı yetiştirmek amacıyla II. Beyazıt tarafından 1481'de kurulan mektep, adını kurulduğu bölgeden alır ve "Galata Sarayı" olarak anılmaya başlar. Okul modern konumuna 1 Eylül 1868'de Sultan Abdülaziz döneminde kavuşur. Okul' un yeniden yapılanmasıyla birlikte, Türkiye'de de gerçek anlamıyla ilk sportif çalışmalar başlamış olur ve okulda Beden Eğitimi dersi jimnastikçi 'Monsieur Curel' tarafından eğitim programına konur. Bu atılımlar gerçekten bir devrim niteliği taşımaktadırlar. Curel, modern aletler eşliğinde çalıştırdığı öğrencileri sportif açıdan geliştirirken, onlar için Kağıthane'de bir idman Bayramı düzenler. Yıl 1870'tir. Bu etkinlikte başarı gösteren sporcular değişik ödül ve madalyalar kazanır ve yarışmaların sonunda öğrencilere "kuzulu pilav" verilir. Bu da, sonraki yıllarda bir başka geleneğin başlangıcını oluşturur.

Curel'den sonra görevi devralan yabancı spor hocaları (M. Moiroux, Signor Martinetti, Stangali gibi), jimnastik ve atletizmin yanı sıra, değişik branşlara da eğilerek (yüzme, kürek, aletli jimnastik), bir ilki daha başlatmış olurlar. Bu çalışmaların ürünü çok geçmeden alınmaya başlanır ve adı Türk Spor Tarihi'ne altın harflerle yazılan Faik Üstünidman'ın yanı sıra, Binbaşı Mazhar Kazancı, Abdurrahman ve Ahmet Robenson kardeşler GSL'nde görev alıp, izcilik, tenis, hokey gibi spor dallarının öğrenciler arasında yaygınlaşmasını sağlarlar. Özellikle Üstünidman'ın ön ayak olmasıyla, öğrenciler futbolla tanışırlar. Ama oynanan futbol, bir kör dövüşünden farklı olmayan ve kural tanımayan bir koşuşturmayı andırmaktadır. Ama futbol GSL' nin Tören Kapısı'ndan adımını atmış ve tam bir salgına dönüşmüştür.

1901 yılında İstanbul'da yaşayan iki İngiliz, James Lafontaine ve Horace Armitage, Rum ve İngiliz oyunculardan oluşan Kadıköy Futbol Kulübü'nü kurmuşlar ama 1903'te takımdaki İngilizler bir anlaşmazlık sonucu ayrılarak Moda Kulübü'nü oluşturmuşlardır. 1904 yılında ise bu kulüpler, Imogen, Elpis, Strugglers takımlarıyla anlaşarak, İstanbul Futbol Birliği'ni hayata geçirmişler ve bugünkü Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın yerinde bulunan "Union Club-İttihat Spor" sahasında düzenli karşılaşmalar yapmaya başlamışlardır. Görüldüğü gibi bu takımlar yabancı ya da azınlık takımlarıdır. Türk olmayan ekiplerin gerçekleştirdikleri bu ilk futbol karşılaşmaları, GSL öğrencilerini hem ilgilendirir hem de çok üzer. Artık onların amacı, kendi futbol kulüplerini kurmak, ölesiye sevdikleri bu oyunun kurallarını "hatmetmek" ve yabancılarla boy ölçüşmektir.

Türk olmayan takımları yenmek
Galatasaray Spor Kulübü'nün kurucusu Ali Sami Yen, "Ellinci Yıl" kitabında kuruluş öyküsünü şöyle anlatır:
"1 Teşrin 1905'te mektebin beşinci sınıfında edebiyat muallimimiz merhum Mehmet Ata beyin dersi esnasında birkaç arkadaş baş başa vererek Galatasaray'da bir futbol kulübü kurmaya karar verdik. İlk müteşebbisler oyuna ve mücadeleye meyyal arkadaşlardan Asım Tevfik Sonumut, Reşat Şirvani, Cevdet Kalpakçıoğlu, Abidin Daver, Kamil...gibi gençlerdi. Mektepde tahsilde bulunan Bulgar ve Sırp talebesinden çevik ve kuvvetli olanlar da bize iltihak etmişlerdi. Asım'ı muhasebeciliğe, Cevdet'i ikinci reisliğe seçmiş, kendim de Reis olmuştum. Asım her hafta arkadaşlardan birer kuruş toplamakda mahir olduğu için kendisini muhasebeci yapmıştık. Ben Reisliği topu yağlayıp şişirmekle almıştım. Topumuza evladım gibi bakardım. Zaten varımız yoğumuz da toptu. Mektebe gelirken, domuz sokağından geçer, domuz yağı alırdım. Topu onunla yağlar, şişirirdim; yamasını yeni pabucumdan kesmiştim. Bunu gören arkadaşlar, bana hepimizden fazla paye vermişlerdi. Yani o zaman Reisliğe ve diğer vazifelere payeyi, en çok çalışan kazanırdı. Cevdet de ikinci Reisliği formaları yıkadığı için almıştı.

"Maksadımız İngilizler gibi toplu bir halde oynamak, bir renge ve bir isme malik olmak ve Türk olmayan takımları yenmek."

Kulübün adının Gloria (Zafer) ya da Audace (Cesaret) konulması yolunda görüşler ortaya atılmışsa da, sonuçta Galatasaray olmasında anlaşmaya varılmıştır. Araştırmacı Cem Atabeyoğlu, Galatasaray adının, bu takımın yaptığı ilk maçta Rum ekibini 2-0 yenerken, seyircilerin onlardan "Galata Sarayı efendileri"diye söz etmelerinden doğduğunu yazar. Bunun üzerine kurucular da ismi benimserler ve "Adımız Galata Sarayı olsun" derler.

Kurucu Listeler
1905'ten 1919'a kadar Galatasaray Spor Kulübü'ne Başkanlık yapan, mektebin 889 numaralı öğrencisi Ali Sami Yen, inci gibi elyazısıyla tuttuğu Galatasaray Terbiye-i Bedeniye Kulübü ıhsaiyet Defteri'nin (Sayım-İstatistik Defteri) 181 ve 182. sayfalarında kurucu 13 üyeyi şöyle sıralar:
1-Ali Sami Yen
2-Asım Sonumut
3-Emin Bülend Serdaroğlu
4-Celal İbrahim
5-B. Nikolof
6-Milo Bakiş
7-Pol Bakiş
8-Bekir Sıtkı Bircan
9-Tahsin Nahit
10-Reşat Şirvanizade
11-Hüseyin Hüsnü
12-Refik Cevdet Kalpakçıoğlu
13-Abidin Daver

1905'te Osmanlı İmparatorluğu'nda bir dernekler yasası bulunmadığından, Galatasaray Spor Kulübü yasal olarak tescil edilme olanağını bulamamıştır. 1912 yılında Cemiyetler Kanunu çıkarıldıktan sonra, kulüp yasal bir kimlik kazandı. Yetkili makamlara kulüplerin tüzükleriyle birlikte, kurucu üyelerin ad ve adreslerinin de bildirilmesi zorunlu tutulduğundan, istifa eden ya da eğitimlerini tamamlayarak ülkelerine dönen üyeler ilk listeden çıkarılmış ve 1 Eylül 1913'te kurucu liste yeniden düzenlenmiştir. Kurucu üyelerin yeni sıralaması şöyle gerçekleşmiştir:
1-Ali Sami Yen
2-Asım Sonumut
3-Emin Bülend Serdaroğlu
4-Celal İbrahim
5-Bekir Sıtkı Bircan
6-Reşat Şirvanizade
7-Refik Cevdet Kalpakçıoğlu
8-Abidin Daver.

Renklerin öyküsü
Galatasaray Spor Kulübü'nün ilk renkleri kırmızı-beyaz'dır. Bayrağımızın renklerinden esinlenerek seçilen bu renkler, dönemin baskıcı ve paranoyak yönetimi tarafından kuşkuyla karşılanmış ve futbolcular sıkı bir takibe alınmışlardır. Bu nedenle, sarı-lacivert renkler gündeme gelmiş ama bunlar da kalıcı olmamış ve Galatasaray bugünkü renklerine kavuşmuştur. Bu renklerin öyküsünü Ali Sami Yen'den dinleyelim:

"Birçok yerleri dolaştıktan sonra, nihayet Bahçekapı'daki Şişman Yanko'nun dükkanına gidilerek orada zarif iki yünlü kumaşa tesadüf ettik. Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı. Tezgahtar, mahirane bir el hareketi ile kumaşların dalgalarını birleştirdi. Bir saka kuşunun başı ile kanadının yarattığı renk güzelliğine benzer bir parlaklık hasıl oldu. Ateşin içindeki renk oyunlarını görür gibi olmuştuk. Sarı-Kırmızı alevinin takımımız üstünde parıldamasını tasavvur ediyor ve bizi derhal galibiyetten galibiyete götüreceğini tahayyül ediyorduk. Nitekim de öyle oldu." Buna karşılık kuruculardan Bekir Sıtkı, söz konusu renklerin Gül Baba'nın II.Beyazıt'a verdiği sarı ve kırmızı güllerden esinlendiğini ileri sürer.

GSMobile Nedir?

18 Nisan 2009 Cumartesi

Az sonra, her şeyin kolay olduğu, eğlenceli bir dünyayla tanışacaksınız.

Nerede olursanız olun, sınırsız konuşma özgürlüğünü, merak ettiğiniz her sorunun cevabını anında almanın zevkini, müzik dinlemenin tadını, kısaca Galatasaray’ın, GSMobile’ın eşsiz dünyasını keşfedeceksiniz.

GSMobile hizmetiyle ilgili aklınıza gelen soruların cevaplarını ve GSMobile platformunun size sunacağı avantajları sitemizden detaylı şekilde öğrenebilirsiniz.

Başkanın Mesajı

Değerli Galatasaraylı Kardeşim,

Galatasarayımızı büyük hedeflerine ulaştırmak için projelerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Bunlardan biri olan ve uzun zamandır üzerinde çalıştığımız GSMobile projesi, tüm Galatasaraylıları bir araya getirmeyi hedeflemektedir. Bu projeyle siz değerli taraftarlarımız çok avantajlı fiyatlar ve özel hizmetlerden yararlanırken, aynı zamanda gönülden bağlı olduğunuz kulübümüze önemli katkılarda bulunacaksınız.

Her zaman olduğu gibi bu oluşuma da verdiğiniz güçlü destekten dolayı size teşekkür ederim. Sizinle beraber tüm Galatasaraylıları yakın gelecekteki diğer projelerimizde de yanımızda görmeyi arzu ediyorum.

Unutmayınız ki, ancak birlikte olduğumuzda Galatasarayımızı hedeflediğimiz yerlere getirebiliriz. GSMobile'ın size ve Galatasaray camiamıza hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.

Adnan POLAT
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı

Faturalı Tarife

GSMobile’ın avantajlı tarifeleri ile hem sen kazan hem de takımın kazansın!



KDV dahil, ÖİV hariç Fiyat
Aylık ücret 11,9 TL
GSMobile içi ücretsiz görüşme süresi* 905 dk
Diğer yönler 25 Kr / dk
SMS 21 Kr.

Tüm vergiler dahil
Aylık ücret 14,4 TL
GSMobile içi ücretsiz 905 dk
Diğer yönler 30,30 Kr
SMS 25,5 Kr


*Faturalı Bireysel GSMobile Tarifesi’ne geç, Ayda sadece 11,9 TL ödeyerek diğer faturalı GSMobile tarifesindeki abonelerle 905 dakika ücretsiz konuşma süresi kazan. Üstelik tüm yönleri dakikası 25 Kr üzerinden ara.

Fiyatlara %18 KDV dahil, %25 Özel İletişim Vergisi hariçtir. GSMobile Faturalı bireysel tarifede kontör atış periyodu 6 saniyedir. AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş., fiyatları güncelleme hakkına sahiptir.

GSMobile Faturalı Bireysel Tarife kapsamındaki 905 ücretsiz dakika, bireysel ve kurumsal faturalı tüm GSMobile tarifelerine doğru yapılan aramalarda geçerlidir. Hediye dakikalar 30 gün geçerli olup; kullanılmayan dakikalar 30 gün sonunda silinmektedir.

Fırsat:

1 Mayıs 2009'a kadar yeni bir faturalı hat alarak GSMobile tarifesine geçin, 31,10 TL'lik Özel İletişim Vergisi ve 12 TL'lik Telsiz Ruhsatname Ücreti olmak üzere toplamda 43,1 TL'lik yeni abonelik vergi ve ücretlerini 12 taksitte ödeyin!

Kampanya 1 Mayıs 2009’a kadar alınan yeni bireysel faturalı hatlar için geçerlidir. KDV ve Telsiz Kullanım ücreti hat sahibi tarafından karşılanacaktır.

Kampanyadan faydalanan abonelerin aktivasyon tarihinden itibaren 12 ay içinde faturasız tarifelere geçiş yapmaları, hatlarını üçüncü bir kişiye devretmeleri veya hatlarının iptal olması durumlarında, kampanya kapsamında aboneye yansıtılmayan 31,10 TL ÖİV ve 12 TL Telsiz Ruhsatname ücretlerinin kalan kısmı yapılan değişiklikten sonra çıkacak ilk faturalarına yansıtılacaktır.

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş., fiyatları güncelleme; kampanya koşul ve şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. GSMobile Faturalı Bireysel Tarife kapsamındaki 905 ücretsiz dakika, bireysel ve kurumsal faturalı tüm GSMobile tarifelerine doğru yapılan aramalarda geçerlidir. Hediye dakikalar 30 gün geçerli olup; kullanılmayan dakikalar 30 gün sonunda silinmektedir.

Faturalı Paket Tarifeleri

Faturalı Paket Tarifeleri

GSMobile’ın avantajlı tarifeleri ile hem sen kazan hem de takımın kazansın!



KDV dahil ÖİV hariç Heryöne 180 Heryöne 360
Aylık Ücret 20 TL 39 TL
Aylık Ücretsiz Her Yöne Görüşme Süresi 180 dk ücretsiz her yöne 360 dk ücretsiz her yöne
Diğer yönler 19 Kr / dk 19 Kr / dk
SMS 21 Kr 21 Kr



Tüm vergiler dahil Heryöne 180 Heryöne 360
Aylık ücret 24,24 TL 47,26 TL
Aylık Ücretsiz Her Yöne Görüşme Süresi 180 dk ücretsiz her yöne 360 dk ücretsiz her yöne
Diğer yönler 23,03 Kr / dk 23,03 Kr / dk
SMS 25,5 Kr 25,5 Kr


Heryöne 180 ile; Tüm GSMobilel’lılarla, diğer operatörlerle, evle-işle; kısacası tüm Türkiye ile 180 dk. konuşmanın fiyatı KDV dahil sadece 20 TL*! DAKIKA yazıp 6000'a göndererek, bu fatura döneminde toplam kaç dakika konuştuğunuzu öğrenebilirsiniz.

HerYöne 360 ile; Tüm GSMobile’lılarla, diğer operatörlerle, evle-işle; kısacası tüm Türkiye ile 360 dk. konuşmanın fiyatı KDV dahil sadece 39 TL*! DAKIKA yazıp 6000'a göndererek, bu fatura döneminde toplam kaç dakika konuştuğunuzu öğrenebilirsiniz.

GSMobile Faturalı bireysel tarifede kontör atış periyodu 6 saniyedir. AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş., fiyatları güncelleme hakkına sahiptir.

FIRSAT:

1 Mayıs 2009 tarihine kadar yeni bireysel faturalı hat alan herkes, 31,10 TL'lik Özel İletişim Vergisi ve 12 TL'lik Telsiz Ruhsatname Ücreti, yani toplamda 43,1 TL'lik yeni abonelik vergi ve ücretlerini 12 eşit taksitte ödeme kolaylığına sahip oluyor.

Kampanya 1 Mayıs 2009’a kadar alınan yeni faturalı bireysel hatlar için geçerlidir. KDV ve Telsiz Kullanım ücreti hat sahibi tarafından karşılanacaktır.

Kampanyadan faydalanan abonelerin aktivasyon tarihinden itibaren 12 ay içinde faturasız tarifelere geçiş yapmaları, hatlarını üçüncü bir kişiye devretmeleri veya hatlarının iptal olması durumlarında, kampanya kapsamında aboneye yansıtılmayan 31,10 TL ÖİV ve 12 TL Telsiz Ruhsatname ücretlerinin kalan kısmı yapılan değişiklikten sonra çıkacak ilk faturalarına yansıtılacaktır.

Tarife Değişikliği

Faturalı Tarife Değişikliği

Nedir?

Faturalı hat sahibi abonenin başka bir faturalı tarifeye geçiş yapmasıdır. Bireysel bir faturalı tarifeye geçiş için aboneler;

  • GSMobile satış noktasına giderek
  • Kendisine ait hattından 444 0 905 Müşteri Hizmetlerini arayarak
  • Web Online İşlemler menüsünü kullanarak tarife değişikliği işlemini gerçekleştirebilirler.

Gerekli Koşullar Nelerdir?

Aktivasyon tarihi veya son tarife değişikliği tarihi üzerinden en az 31 gün geçmiş olmalıdır. Hat ödenmemiş fatura nedeniyle tek yön kapama veya çift yön kapama durumunda olmamalıdır.

Not: Yeni tarife işlem yapıldığı anda devreye girer

Faturasız Tarife

GSMobile’ın avantajlı tarifeleri ile hem sen kazan hem de takımın kazansın!



GSMobile içi ücretsiz görüşme süresi* 1905 dk*
GSMobile içi (1905 dk aşımında) 1 kontör / dk
Diğer yönler 1 kontör / dk**
SMS 1 kontör / SMS**


Faturasız GSMobile Tarifesi’ne ile 150 kontör* ve üzeri yükleme karşılığı tüm GSMobile’lılarla 1905 dakika ücretsiz görüş, diğer yönleri dakikası sadece 1 kontöre ara!

*27 TL


Faturalar yurt içi aramalar için geçerlidir.


* 1905 dakika GSMobile içi hediye konuşma süresi, tek seferde 150 ve üzeri kontör yüklendiğinde, faturalı ve faturasız tüm GSMobile tarifelerine doğru yapılan aramalarda geçerlidir. Hediye konuşma süresi aşımı durumunda ya da 150 kontör altı yüklemelerde geçerli olan GSMobile içi fiyat 2 kontör/dk’dır.

** Belirtilen fiyatlar, tek seferde 150 ve üzeri kontör yüklendiğinde ve 30 gün boyunca, ev, iş, diğer operatörler ve diğer Avea tarifelerine doğru yapılan aramalarda ve SMS’lerde geçerlidir. 150 kontör altı yüklemelerde geçerli olan indirimsiz fiyatlar ise; Ev, iş ve diğer operatörler yönüne yapılan aramalarda 4 kontör/dk, diğer Avea tarifelerine doğru yapılan aramalarda 3 kontör/dk ve SMS 2 kontör şeklindedir.

Bu tarifenin kontör atış periyodu indirimli tarifede GSMobile içi aramalar için 60, indirimsiz tarifede 30; indirimli tarifede GSMobile tarifeleri haricindeki tüm yönler için 60, indirimsiz tarifede, diğer Avea tarifelerine doğru yapılan aramalar için 20; ev, iş ve diğer operatörlere doğru yapılan aramalar için 15 saniyedir.

GSMobile içi hediye dakikalar 30 gün geçerli olup; kullanılmayan dakikalar 30 gün sonunda silinmektedir.

Tarife Değişikliği

Faturasız Hat Tarife Değişikliği

Nedir?

Abonenin sözleşmede belirlediği tarife seçeneğini bir başka tarife seçeneği ile değiştirmesidir.

Nasıl Yapılır?

Aboneler;

  • Kontörlü hatlarından 9333´ü arayarak
  • GSMobile satış noktasına giderek
  • Web Online işlemler menüsüne kullanarak
  • 444 0 905 Müşteri Hizmetlerini arayarak

Gerekli Koşullar Nelerdir?

İlk tarife değişikliği hat açıldıktan sonra istenilen tarihte yapılabilir. İlk değişiklikten sonraki değişikliklerde iki tarife değişikliği arasında abonenin en az 30 gün beklemesi gerekir. Abone belirlemiş olduğu tarife seçeneğini 9333´ü hattından arayarak, mesaj atarak veya 444 0 905 Müşteri Hizmetleri'ni arayarak öğrenebilir.

Faturalı ve Faturasız Hat İşlemleri

Faturalı ve Faturasız Hat İşlemleri

Bireysel hattınıza ait birçok bilgiyi bu adımdan öğrenebilir ve işlem yapabilirsiniz.

Kalan Kontör Bilgisi

Kalan Kontör Bilgisi

Hattınızda kaç kontörünüz kaldığını öğrenmek artık çok kolay.

Kontör Sorgulama Yöntemleri

Kontör Bilgi Mesajı

Ücretli kontörlerinizden yaptığınız her arama ve gönderdiğiniz her SMS sonrası, hattınızda kalan ücretli kontör bilgisi, otomatik olarak ekranınıza gönderilmektedir. Bu hizmetten tüm faturasız hat aboneleri, herhangi bir işlem yapmadan ve ücret ödemeden faydalanabilmektedir. Bu servis, tüm faturasız abonelerimize otomatik olarak tanımlanmaktadır. Servisi kullanmak istemiyorsanız 444 0 905 Müşteri Hizmetleri yoluyla iptal edebilirsiniz.

9333 ile kontör sorgulamak için:

9333´ü arayarak ya da KONTOR yazıp 9333´e mesaj göndererek hattınızdaki kontör miktarını öğrenebilirsiniz.

*123# ile kontör sorgulamak için

*123#´yi arayarak telefonunuzun ekranında mevcut kontör miktarınızı görebilirsiniz.

Menüden kontör sorgulamak için:

Cep telefonunuzdaki "Servis" menüsünün altındaki "Asistan" menüsünü izleyip, "Kredi" menüsünden "Kalan" menüsünü seçerek, yolladığınız ücretsiz kısa mesaja gelen cevapla hattınızdaki kalan kontör miktarını öğrenebilirsiniz. Kalan kontör bilgisi servisleri ücretsizdir.

Kalan Kontör Bilgisi

Kalan Kontör Bilgisi

Hattınızda kaç kontörünüz kaldığını öğrenmek artık çok kolay.

Kontör Sorgulama Yöntemleri

Kontör Bilgi Mesajı

Ücretli kontörlerinizden yaptığınız her arama ve gönderdiğiniz her SMS sonrası, hattınızda kalan ücretli kontör bilgisi, otomatik olarak ekranınıza gönderilmektedir. Bu hizmetten tüm faturasız hat aboneleri, herhangi bir işlem yapmadan ve ücret ödemeden faydalanabilmektedir. Bu servis, tüm faturasız abonelerimize otomatik olarak tanımlanmaktadır. Servisi kullanmak istemiyorsanız 444 0 905 Müşteri Hizmetleri yoluyla iptal edebilirsiniz.

9333 ile kontör sorgulamak için:

9333´ü arayarak ya da KONTOR yazıp 9333´e mesaj göndererek hattınızdaki kontör miktarını öğrenebilirsiniz.

*123# ile kontör sorgulamak için

*123#´yi arayarak telefonunuzun ekranında mevcut kontör miktarınızı görebilirsiniz.

Menüden kontör sorgulamak için:

Cep telefonunuzdaki "Servis" menüsünün altındaki "Asistan" menüsünü izleyip, "Kredi" menüsünden "Kalan" menüsünü seçerek, yolladığınız ücretsiz kısa mesaja gelen cevapla hattınızdaki kalan kontör miktarını öğrenebilirsiniz. Kalan kontör bilgisi servisleri ücretsizdir.

Yedek Sim Kart

SIM kartınız kaybolduğunda/bozulduğunda yeni bir numara veya hat almanıza gerek yok. GSMobile Satış Noktasına uğrayıp yeni SIM kartınızı alın, numaranızı kullanmaya devam edin.

  • Kontörlü hat kullanıyorsanız, kalan kontörlerinizi yedek SIM kartınızı aldığınızda kullanmaya devam edebilirsiniz.
  • Hattınız başkasının adına kayıtlı ise, satış noktasına başvurduğunuzda yanınızda hat sahibinin vekâlet belgesi ve kendi kimliğiniz bulunmalıdır.
  • Yedek SIM kart hizmeti GSMobile satış noktalarından KDV dahil 8 TL olarak ücretlendirilmektedir.

Fatura Ödemeleri

Fatura Ödemeleri

www.gsmobile.com.tr üzerinden faturalarınızı ödemeniz için GSMobile satış noktasından kredi kartınıza fatura ödeme talimatınızı verdikten sonra interaktif hizmet şifrenizi kullanarak web sitemizdeki online işlemler menüsünden faturalarınızı kolayca ödeyebilirsiniz.

Tüm GSMobile satış noktalarından kredi kartınızla ve/veya nakit olarak faturalarınızı ödeyebilir veya kredi kartınızdan otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz.

Avea logolu Garanti Kolay Vezne´lerden nakit olarak faturalarınızı ödeyebilirsiniz. Ödeme Noktaları için tıklayınız.

PTTnin Online Şubelerinden ve Acenteliklerinden fatura ödemelerinizi yapabilirsiniz. Fatura işlemleri için tıklayın.

E-fatura Aboneliği

E-fatura Aboneliği

E-fatura, faturalarınızın Maliye Bakanlığı tarafından belirlenen standartlar çerçevesinde, güvenli elektronik imzalı dijital belge olarak oluşturulmasıdır.

E-fatura kullanarak kağıt tasarrufu yapabilir, milyonlarca ağacı kurtarabilirsiniz. Üstelik faturalarınızı kolayca arşivleyerek, istediğiniz anda faturalarınıza erişebilirsiniz.

E-Fatura dijital imza doğrulaması için tıklayın.

E-fatura aboneliğinizi başlatmak için tıklayın.

E-faturaya nasıl geçebilirim?

E-fatura aboneliğinizi online işlemlerden GSMobile satış noktalarından veya 444 0 905´i arayarak başlatabilirsiniz. E-fatura abonesi iseniz e-posta adresinizi güncellemek için lütfen tıklayın.

E-faturaya geçiş ücretli midir?

E-fatura aboneliği ücretli değildir

E-faturada görüşme detaylarını görebilir miyim?

E-fatura kağıt fatura ile birebir aynıdır. Eğer detaylı fatura talebiniz varsa e-faturanız da detaylı olarak ulaşacaktır.

E-faturamın geçerliliğini nasıl tespit edebilirim?

E-faturanızın geçerliliği T.C. Maliye Bakanlığı tarafından onaylanmıştır. Fatura ID ve fatura tutarı bilgilerini girerek e-faturanızın geçerlilik sorgulamasını yapmak için tıklayınız.

E-faturaya geçtiğimde kağıt faturam posta ile gönderilmeye devam eder mi?

E-faturaya geçtiğinizde kağıt faturanız kayıtlı olan adresinize yollanmaya devam etmez. Sadece güvenli elektronik imzalı dijital e-faturanız e-posta adresinize gönderilir.

E-faturamdaki Fatura ID ile ödeme yapabilir miyim?

E-fatura üzerindeki Fatura ID Maliye Bakanlığı takibi için verilen bir numaradır. Ödeme kanallarında bu numara geçerli değildir.

Basılı faturaları sistemime işliyorum. E-fatura ile aynı işlemi yapabilir miyim?

E-mail ile gelen pdf formatındaki e-fatura dosyanızı açıp çıktısını alarak gerçek fatura olarak kullanabilirsiniz.

Kontör Kart Fiyatları

Kart Fiyat
50 10,50 TL
100 19 TL
150 27 TL
250 44 TL
500 77 TL
1000 138 TL
1500 207 TL
2000 276 TL
3000 414 TL


  • GSMobile satış noktalarından 1500, 2000 ve 3000 kontör yüklemek de mümkündür.

Kontör Bilgi Mesajı

Fiyatlara %18 KDV ve %25 Özel İletişim Vergisi dahildir.
Avea fiyatları güncelleme hakkına sahiptir.
Bilgi için 444 0 905 veya cep telefonunuzdan 905'i tuşlayarak Müşteri Hizmetleri'ni arayabilirsiniz.

Kontör Yükleme Servisleri

Kontör Yükleme Servisleri

Faturalı ve faturasız hatlarda;

  • Bütün servisler eşit
  • Kod numaraları aynı!

Aralarındaki tek fark; birinin ödeme şekli faturalı diğerinin faturasız! Hangisi kolayınıza gelirse..

Faturasız hat kullanmak isterseniz mobil hayatınızı çok kolaylaştıran kontörünüzü her an istediğiniz yerden yükleyebileceğiniz bu benzersiz sistemden yararlanabilirsiniz. İster cep telefonunuzdan internete, ATM'lerden GSMobile satış noktalarına kadar birçok yöntem kontör yüklemek için ücretsiz olarak hizmetinizde.

  • Kontör karttan kontör yükle
  • Kredi Kartından Kontör Yükle
  • Aylık düzenli kontör yükleme talimatı
  • Otomatik kontör yükleme talimatı
  • www.gsmobile.com.tr’ den kontör yükle
  • GSMobile satış noktasından kontör yükle
  • ATMden kontör yükle
  • Internet bankacılığı
  • Telefon bankacılığı
  • Cepten kontör yükle
  • Şube ve Kiosklardan kontör yükle

Kalan Kontör bilginizi öğrenmek için tıklayın.

Hat İptal Bilgisi ve Geçerlilik Süreleri

Hat iptali talebiniz için 444 0 905 Müşteri Hizmetlerini arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Faturasız hatların geçerlilik süresini koruyabilmesi için düzenli olarak kontör yüklenmesi gerekmektedir. Son yükleme tarihine göre belirlenen Aktif Süre ve Pasif Süre aşağıdaki şekildedir.

Aktif Süre (90 gün): Son yükleme tarihinizden itibaren 90 gün süresince hattınız hem arama yapmaya hem de çağrı almaya açık olur. 90 günün sonunda tekrar kontör yüklememişseniz hattınız dış aramalara kapatılır ve 120 günlük pasif süre uygulaması başlar.

Pasif Süre (120 gün): Pasif süre boyunca hattınız dış aramalara kapalıdır sadece hattınızdan çağrı alabilirsiniz. Tekrar arama yapabilmek için kontör yüklemeniz gerekmektedir.

Pasif sürenin bitimine kadar hattınıza kontör yüklememeniz halinde ise hattınız tamamen kapatılır ve söz konusu hatta ilişkin Abonelik Sözleşmeniz iptal edilir. Söz konusu hattınızı adınıza yeniden tahsis ettirip kullanabilmeniz için hattın kapatılmasını takip eden 6 ay içerisinde bir GSMobile satış noktasına giderek yeni bir abonelik sözleşmesi imzalamanız ve abonelik ile ilgili belgeleri ibraz etmeniz gerekmektedir. Sözleşmenin feshi ve hattın kapatılmasından itibaren 6 aydan fazla bir süre geçmiş ise kapatılan hattınıza ilişkin aynı numarayı tekrar alabilmeniz garanti edilemez.

GsMobile Kurumsal Tarifeler

Faturalı Kurumsal Tarife

GSMobile’ın avantajlı tarifeleri ile hem sen kazan hem de takımın kazansın!


KDV dahil, ÖİV hariç Fiyat
Aylık ücret 11,9 TL
GSMobile içi ücretsiz görüşme süresi* 1905 dk
Diğer yönler 25 Kr / dk
SMS 21 Kr.
Tüm vergiler dahil
Aylık ücret 14,4 TL
GSMobile içi ücretsiz 1905 dk
Diğer yönler 30,30 Kr
SMS 25,5 Kr


Faturalı Kurumsal GSMobile Tarifesi’ne geç, Ayda sadece 11,9 TL ödeyerek diğer faturalı bireysel ve kurumsal GSMobile tarifesindeki abonelerle 1905 dakika ücretsiz konuşma süresi kazan. Üstelik tüm yönleri dakikası 25 Kr üzerinden ara.

Fiyatlara %18 KDV dahil, %25 Özel İletişim Vergisi hariçtir. GSMobile Faturalı kurumsal tarifede kontör atış periyodu 6 saniyedir. AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş., fiyatları güncelleme hakkına sahiptir.

Fırsat:

1 Mayıs 2009'a kadar yeni bir kurumsal faturalı hat alarak GSMobile tarifesine geçin, 31,10 TL'lik Özel İletişim Vergisi ve 12 TL'lik Telsiz Ruhsatname Ücreti olmak üzere toplam 43,1 TL'lik yeni abonelik vergi ve ücretlerini 12 taksitte ödeyin!

Kampanya 1 Mayıs 2009’a kadar alınan yeni kurumsal faturalı hatlar için geçerlidir. KDV ve Telsiz Kullanım ücreti hat sahibi tarafından karşılanacaktır.

Kampanyadan faydalanan abonelerin aktivasyon tarihinden itibaren 12 ay içinde faturasız tarifelere geçiş yapmaları, hatlarının iptal olması veya hatlarını üçüncü bir kişiye devretmeleri durumlarında kampanya kapsamında aboneye yansıtılmayan 31,10 TL ÖİV ve 12 TL Telsiz Ruhsatname ücretlerinin kalan kısmı yapılan değişiklikten sonra çıkacak ilk faturalarına yansıtılacaktır.

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş., fiyatları güncelleme; kampanya koşul ve şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

GSMobile Faturalı Kurumsal Tarife kapsamındaki 1905 ücretsiz dakika, faturalı bireysel ve kurumsal tüm GSMobile tarifelerine doğru yapılan aramalarda geçerlidir. Hediye dakikalar 30 gün geçerli olup; kullanılmayan dakikalar 30 gün sonunda silinmektedir.

Faturalı Hatlar (Yurtdışını Arama)

KKTC Aramaları

GSMobile’dan KKTCell, KKTC Vodafone ve KKTC sabit hatlarına doğru yapılan aramaların dakikası 0,65 TL olarak ücretlendirilir. Ücretlendirme periyodu 6 saniyedir.

Ücretlendirme Periyodu
Uluslararası Bölge Arama Yön Ücretlendirme Periyodu (sn.)
1. Bölge GSM 4,2
1. Bölge PSTN 15,7
2. Bölge GSM 4,2
2. Bölge PSTN 7,5
3. Bölge PSTN / GSM 4,2
4. Bölge PSTN / GSM 2,3


Ücretlendirme

Tüm bireysel ve kurumsal tarifelerimiz için yabancı operatör numaralarına gönderilen mesajlar KDV dahil 0,315 TL/mesaj olarak ücretlendirilir.

1. BÖLGE:

Sabit Hatlar: 0,37 TL / dk.
GSM: 1,232 TL / dk.

A.B.D., A.B.D.(Alaska), A.B.D.(Havai), A.B.D.(Porto Riko), A.B.D.(Virjin Adl.), Almanya, Avustralya, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Çek Cum., Çin Halk Cum., Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Güney Kore, Hollanda, Hong Kong, İngiltere, İrlanda, İspanya, İsrail, İsveç, İsviçre, İtalya, İzlanda, Japonya, Kanada, Lüksemburg, Macaristan, Malezya, Norveç, Polonya, Portekiz, Rusya, Rusya (Nakhodka), Rusya (Sakhalin), Singapur, Slovak Cumh., Slovenya, Yunanistan
* A.B.D. ve Kanada GSM hatlarını arama, sabit hatları arama birim fiyatı olan
0,444 TL /dk üzerinden ücretlendirilir.


2. BÖLGE:

Sabit Hatlar: 0,767 TL / dk.
GSM: 1,232 TL / dk.

Andora, Arnavutluk, Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bosna Hersek, Cezayir, Güney Afrika Cum., Gürcistan, Hırvatistan, İran, Kazakistan, Kırgızistan, Letonya, Litvanya, Makedonya, Malta, Moldova, Monako, Nijerya, Özbekistan, Romanya, Sırbistan-Karadağ, Sri Lanka, Suudi Arabistan, Tunus, Türkmenistan, Ukrayna, Umman, Ürdün.


3. BÖLGE:

Sabit Hatlar: 1,187 TL / dk.
GSM: 1,187 TL / dk.

Bahreyn, Beyaz Rusya, Brezilya, Cebelitarık, Endonezya, Fas, Filipinler, Filistin, Hindistan, Katar, Kuveyt, Libya, Lübnan, Mısır, Pakistan, San Marino, Suriye, Şili, Tacikistan, Tataristan, Tayland, Tayvan, Yemen


4. BÖLGE:

Sabit Hatlar: 2,166 TL / dk.
GSM: 2,166 TL / dk.

Afganistan, Angola, Anguila, Antigua, Arjantin, Aruba, Bahamalar, Bangladeş, Barbados, Belize, Benin, Bermuda, Bolivya, Botsvana, Bruney, Burkina Faso, Burma (Myanmar), Burundi, Cibuti, Çad, Dominik Cum., Ekvator, Ekvator Ginesi, El Salvador, Eritre, Ermenistan, Etiyopya, Falkland Adl, Faroe Adl, Fiji, Fildişi Sahili, Fransız Guyanası, Fransız Polenezyası, Gabon, Gambiya, Gana, Gine, Grönland, Guadelopu, Guam, Guatemala, Guyana, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi, Haiti, Hollanda Antilleri, Honduras, Irak, İngiliz Virgin Adl, Jamaika, Kamboçya, Kamerun, Kayman Adl, Kenya, Kolombiya, Kongo Cumh.,Kongo Halk Cumh.(Zaire), Kostarika, Kuzey Kore, Küba, Lao Dem. Halk Cum., Lesotho, Liberya, Madagaskar, Makao, Malavi, Maldiv Adl, Mali, Marian Adl. (Sapian), Martinik, Meksika, Merkezi Afrika Cum., Moğolistan, Moris Adl, Moritanya, Mozambik, Namibya, Nepal, Nijer, Nikaragua, Norfolk Adl., Palau, Panama, Paraguay, Peru, Reunyon, Ruanda, Senegal, Seyşel Adl., Sierra Leone, Somali, St. Kittis&Nevis, St. Piyer&Mikelon, Sudan, Surinam, Svaziland, Tanzanya, Togo, Trinidad&Tobago, Uganda, Uruguay, Venezuela, Vietnam, Yeni Kaledonya, Yeni Zelanda, Zambiya, Zanzibar, Zimbabve


Fiyatlara %18 KDV dahil, %25 Özel İletişim Vergisi hariçtir.

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş., fiyatları güncelleme hakkına sahiptir.

Faturasız Hatlar (Yurtdışını Arama)

KKTC Aramaları

GSMobile’dan KKTCell, KKTC Vodafone ve KKTC sabit hatlarına doğru yapılan aramaların dakikası 10 kontör olarak ücretlendirilir. Bu ücretlendirmeye KDV ve ÖİV dahildir. Ücretlendirme periyodu 6 saniyedir.

Ücretlendirme Periyodu
Uluslararası Bölge Arama Yön Ücretlendirme Periyodu (sn.)
1. Bölge GSM 4,2
1. Bölge PSTN 15,7
2. Bölge GSM 4,2
2. Bölge PSTN 7,5
3. Bölge PSTN / GSM 4,2
4. Bölge PSTN / GSM 2,3


Ücretlendirme

Yurt dışı aramalar aranan ülkenin bulunduğu gruba göre ücretlendirilir. Yabancı operatör numaralarına gönderilen mesajlar 3 kontör/mesaj olarak ücretlendirilir.


1. BÖLGE:

Sabit Hatlar: 0,44 TL / dk.
GSM: 1,277 TL / dk.

A.B.D., A.B.D.(Alaska), A.B.D.(Havai), A.B.D.(Porto Riko), A.B.D.(Virjin Adl.), Almanya, Avustralya, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Çek Cum., Çin Halk Cum., Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Güney Kore, Hollanda, Hong Kong, İngiltere, İrlanda, İspanya, İsrail, İsveç, İsviçre, İtalya, İzlanda, Japonya, Kanada, Lüksemburg, Macaristan, Malezya, Norveç, Polonya, Portekiz, Rusya, Rusya (Nakhodka), Rusya (Sakhalin), Singapur, Slovak Cumh., Slovenya, Yunanistan

*A.B.D. ve Kanada GSM hatlarını arama, sabit hatları arama birim fiyatı olan 0,444 TL /dk üzerinden ücretlendirilir.


2. BÖLGE:

Sabit Hatlar: 0,92 TL / dk.
GSM: 1,277 TL / dk.

Andora, Arnavutluk, Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bosna Hersek, Cezayir, Güney Afrika Cum., Gürcistan, Hırvatistan, İran, Kazakistan, Kırgızistan, Letonya, Litvanya, Makedonya, Malta, Moldova, Monako, Nijerya, Özbekistan, Romanya, Sırbistan-Karadağ, Sri Lanka, Suudi Arabistan, Tunus, Türkmenistan, Ukrayna, Umman, Ürdün


3. BÖLGE:

Sabit Hatlar: 1,187 TL / dk.
GSM: 1,187 TL / dk.

Bahreyn, Beyaz Rusya, Brezilya, Cebelitarık, Endonezya, Fas, Filipinler, Filistin, Hindistan, Katar, Kuveyt, Libya, Lübnan, Mısır, Pakistan, San Marino, Suriye, Şili, Tacikistan, Tataristan, Tayland, Tayvan, Yemen


4. BÖLGE:

Sabit Hatlar: 2,166 TL / dk.
GSM: 2,166 TL / dk.

Afganistan, Angola, Anguila, Antigua, Arjantin, Aruba, Bahamalar, Bangladeş, Barbados, Belize, Benin, Bermuda, Bolivya, Botsvana, Bruney, Burkina Faso, Burma (Myanmar), Burundi, Cibuti, Çad, Dominik Cum., Ekvator, Ekvator Ginesi, El Salvador, Eritre, Ermenistan, Etiyopya, Falkland Adl, Faroe Adl, Fiji, Fildişi Sahili, Fransız Guyanası, Fransız Polenezyası, Gabon, Gambiya, Gana, Gine, Grönland, Guadelopu, Guam, Guatemala, Guyana, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi, Haiti, Hollanda Antilleri, Honduras, Irak, İngiliz Virgin Adl, Jamaika, Kamboçya, Kamerun, Kayman Adl, Kenya, Kolombiya, Kongo Cumh.,Kongo Halk Cumh.(Zaire), Kostarika, Kuzey Kore, Küba, Lao Dem. Halk Cum., Lesotho, Liberya, Madagaskar, Makao, Malavi, Maldiv Adl, Mali, Marian Adl. (Sapian), Martinik, Meksika, Merkezi Afrika Cum., Moğolistan, Moris Adl, Moritanya, Mozambik, Namibya, Nepal, Nijer, Nikaragua, Norfolk Adl., Palau, Panama, Paraguay, Peru, Reunyon, Ruanda, Senegal, Seyşel Adl., Sierra Leone, Somali, St. Kittis&Nevis, St. Piyer&Mikelon, Sudan, Surinam, Svaziland, Tanzanya, Togo, Trinidad&Tobago, Uganda, Uruguay, Venezuela, Vietnam, Yeni Kaledonya, Yeni Zelanda, Zambiya, Zanzibar, Zimbabve


Fiyatlara %18 KDV dahil, %25 Özel İletişim Vergisi hariçtir.

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş., fiyatları güncelleme hakkına sahiptir.

Standart Yurtdışı Tarifesi (Roaming)

Standart Yurtdışı Tarifesi (Roaming)

KKTC Aramaları

GSMobile’dan KKTCell, KKTC Vodafone ve KKTC sabit hatlarına doğru yapılan aramaların dakikası 10 kontör olarak ücretlendirilir. Bu ücretlendirmeye KDV ve ÖİV dahildir. Ücretlendirme periyodu 6 saniyedir.



BÖLGE Çağrı Yapma Dakika Fiyatı (TL) MS Gönderme Fiyatı (TL) Çağrı Alma Fiyatı (TL) GPRS KB Fiyatı (Kr)




Faturalı Faturasız
AVRUPA 2.5 0.6 1.5 2.27 2.77
RUSYA ve
UKRAYNA
6.5 0.6 1.5 2.27 2.77
DİĞER 3.5 0.6 1.5 2.27 2.77
Fiyatlara KDV dahil, ÖİV hariçtir.


Ücretlendirme Periyodu

Çağrı yapma ücretlendirme periyodu 60 saniye, çağrı alma 15 saniyedir. GPRS ise faturalıda KB üzerinden, faturasızda 50 KB üzerinden ücretlendirilmektedir.

Faturasız hatlar için fırsat!

*121* tuşlanıp aranacak numaranın girilmesinin ardından # ekleyerek yapacağınız aramaların (*121*0555 123 4567#) ücretlendirmesi bu uygulamayı destekleyen operatörlerde her yöne dakikası 25 kontör olarak ücretlendirilir.

Hattınızı uluslararası dolaşıma açtırmak için 444 0 905'i arayabilirsiniz.

Faturasız GSMobile hattınızla, yurtdışında arama yapabilmek ve aranabilmek için; herhangi bir kredi kartınızla birlikte bir Avea bayisine, yetkili GS Store veya Türk Telekom bayisine gidebilir ve uluslararası dolaşım formunu doldurarak başvuruda bulunabilirsiniz. Kendinize ait bir kredi kartını kullanmayacaksanız, kullanacağınız kredi kartının sahibinin de sizinle birlikte bu noktalara gelmesi gerekmektedir.

Bölgeler Kapsamındaki ülkeler

AVRUPA

Andorra, Almanya, Arnavutluk, Avusturya, Belçika, Beyaz Rusya, Bosna Hersek, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Hırvatistan, Hollanda, İngiltere, İrlanda, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, İzlanda, Karadağ, Litvanya, Lihtenştayn, Letonya, Lüksemburg, Macaristan, Makedonya, Malta, Moldova, Monako, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, San Marino, Sırbistan, Slovakya, Slovenya, Suudi Arabistan, Vatikan, Yunanistan

RUSYA VE UKRAYNA

Rusya, Ukrayna

DİĞER

ABD, Afganistan, Angola, Antigua ve Barbuda, Arjantin, Aruba, Avustralya, Azerbaycan, Bahamalar, Bahreyn, Bangladeş, Barbados, Batı Karayipler , Belize (İngiliz Honduras'ı), Benin, Bermuda, Birleşik Arap Emirliği, Bolivya, Botsvana, Brezilya, Bruney, Burkina Faso, Burundi, Cebelitarık, Cezayir, Cibuti, Çad, Çin, Doğu Timor, Dominik Cumhuriyeti, Dominika, Ekvator, Ekvator Ginesi, El Salvador, Endonezya, Ermenistan, Etiyopya, Faroe Adaları, Fas, Fiji, Fildişi Sahilleri, Filipinler, Filistin, Fransız Guyanası, Fransız Polinezyası, Gabon, Gambiya, Gana, Gine Bissau, Grenada, Grönland, Guadalupe, Guatemala, Güney Afrika, Güney Kore, Gürcistan, Haiti, Hindistan, Hollanda Antilleri, Honduras, Hong Kong, Irak, Virgin Adaları, İran, İsrail, Jamaika, Japonya, Jersey Adaları, Kamboçya, Kamerun, Channel Adaları, Kanada, Katar, Cayman Adaları, Kazakistan, Kenya, Kırgızistan, Kis Adası (İran), Kolombiya, Kongo, Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Kosova, Kosta Rika, Kuveyt, Küba, Laos, Lesoto, Liberya, Libya, Lübnan, Madagaskar, Maçao, Malawi, Maldivler, Malezya , Mali, Man Adası, Martinique, Mayetta, Meksika, Mısır, Moğolistan, Montserrat, Morris Adası, Mozambik, Namibya, Nepal, Nijer, Nijerya, Nikaragua, Özbekistan, Pakistan, Panama, Paraguay, Peru, Porto Riko, Reunion, Ruanda, Senegal, Seyşeller , Sierra Leone, Singapur, Sri Lanka, St. Kitts ve Nevis, St. Lucia, St. Vincent, Sudan, Suriye, Şili, Tacikistan, Tanzanya, Tayland, Tayvan, Thuraya (uydu), Togo, Trinidad ve Tobago, Tunus, Turks ve Caicos Adaları, Türkmenistan, Uganda, Umman, Uruguay, Ürdün, Venezuela, Vietnam, Virgin Adaları (ABD), Yemen, Yeni Zelanda, Yeşil burun, Zambiya, Zimbabve

GsMobile İnternet

Cepten İnternet

WAP özellikli cep telefonunuzla dilediğiniz yerden internete bağlanabilirsiniz.

Cepten İnternet Paketleri


Faturalı Faturasız
5 MB 5 TL / ay 9 kontör / hafta
50 MB 15 TL / ay


Telefonunuzun WAP ayarlarını GSMobile Müşteri Hizmetleri´nden (444 0 905) alabilirsiniz.

Standart İnternet Tarifesi: Faturalı hatlar için 0,7 Kr / KB, faturasız hatlar için 1 kontör / 10 KB

GsMobile Kampanyalari

Galatasaray Haber Paketi

Benzersiz videolar, duvar kağıtları, animasyonlar, gol görüntüleri... Hepsi 3 ay boyunca ücretsiz! Haber yaz, 1905'e gönder!

Vergi Taksitlendirme

1 Mayıs 2009'a kadar yeni bir faturalı hat alarak GSMobile tarifesine geçin, 31,10 TL'lik Özel İletişim Vergisi ve 12 TL'lik Telsiz Ruhsatname Ücreti olmak üzere toplamda 43,10 TL'lik yeni abonelik vergi ve ücretlerini 12 taksitte ödeyin! Kampanya 1 Mayıs 2009’a kadar alınan yeni bireysel faturalı hatlar için geçerlidir. KDV ve Telsiz Kullanım ücreti hat sahibi tarafından karşılanacaktır. Kampanyadan faydalanan abonelerin aktivasyon tarihinden itibaren 12 ay içinde faturasız tarifelere geçiş yapmaları, hatlarını üçüncü bir kişiye devretmeleri veya hatlarının iptal olması durumlarında, kampanya kapsamında aboneye yansıtılmayan 31,10 TL ÖİV ve 12 TL Telsiz Ruhsatname ücretlerinin kalan kısmı yapılan değişiklikten sonra çıkacak ilk faturalarına yansıtılacaktır. Avea İletişim Hizmetleri A.Ş., fiyatları güncelleme; kampanya koşul ve şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Numara Taşıma

Numarasını taşıyarak GSMobile faturasız tarifelerine geçen aboneler 2 ay boyunca, her yöne toplam 600 dakika kazanıyor.

  • Hediye dakikalarınız 300'er dakikalık paketler halinde 2 ay boyunca hattınıza yüklenecektir.
  • Kullanılmayan hediye dakikalarınız ay sonunda silinecektir.
  • Hediye dakikalardan faydalanabilmek için geçiş yaptığınız ilk ay içinde 100 ve üzeri kontör yüklemeniz gerekmektedir.
  • Hediye dakikalar katma değerli servisler ve uluslararası aramalar için kullanılamaz.
  • Kampanya 10 Nisan 2009 - 6 Mayıs 2009 tarihleri arasında hat aktivasyonları başarı ile tamamlanmış abonelere sunulmaktadır.

AranKazan

Diğer operatör ve sabit hatlardan 10 dakika aranıyorsunuz, her yöne 10 hediye kontör kazanıyorsunuz.

Numaranızı tüm sevdiklerinizle paylaşın; daha çok aranın, arandıkça daha çok kazanın!

  • AranKazan'dan faydalanabilmek için kayıt olmanıza gerek yoktur. Diğer operatör ve sabit hatlardan arandığınız süre toplamı 10 dakikaya ulaştığında 10 kontör kazanırsınız.
  • Kazanılan hediye kontörleri her yöne aramalarınızda ve mesaj gönderimlerinizde kullanabilirsiniz.
  • Ayda 50 kontöre kadar hediye kazanabilirsiniz.
  • Hediye kontör kazandığınızda, kısa mesaj servisimiz aracılığı ile bilgilendirilirsiniz.
  • AranKazan'dan hediye kontör kazanmak için ne kadar ek süre aranmanız gerektiğini 9333'ü ücretsiz arayarak veya 'ARANKAZAN' yazıp 9333'e ücretsiz kısa mesaj göndererek öğrenebilirsiniz.
  • Kullanılmayan hediye kontörler 30 gün içinde silinir.
  • Kazanılan hediye kontörler başka bir hatta transfer edilemez.
  • Aranılan dakikalar bir sonraki aya devredilmez.
  • AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. program üzerinde değişiklik yapma ya da programı kaldırma yetkisini saklı tutar.
  • Ücretsiz kontör kazanmak amacıyla hattına doğru arama yapmaya zorlayacak olan kötü niyetli kişilere karşı dikkatli olunuz.

duvar kagidi

GSMobile LOGO
KOD: GS1234
CimBomBom
KOD: GS1093
1905 GALATASARAY
KOD: GS1905
Sampiyon Cimbombom
KOD: GS1084
Fanatik Aslan
KOD: GS1085
Harry Kewell
KOD: GS1121
Lincoln
KOD: GS1124
Volkan Nonda Arda
KOD: GS1092

Ali Sami Yen Tribun Show
KOD: GS1081
Turkiye Kupasi Sampiyonu
KOD: GS1082
Ali Samiyen Tribun Show 2
KOD: GS1083
Gol Sevinci
KOD: GS1120
Lincoln 2
KOD: GS1125
Aykut Ercetin
KOD: GS1117
Arda Turan
KOD: GS1116
Galatasaray Futbol Takimi
KOD: GS1118

Sim Kart Servisleri

Kullan Aslanım

SIM kartınızı istediğiniz gibi kullanın.

SIM kart demek, daha kullanışlı menü seçenekleri demek. Sim kartınızla telefon numaralarınızı yedekleyebilir, 30 SMS ve 250 telefon numarasını saklayabilirsiniz. Telefon değişikliği yaptığınızda servis ayarlarını otomatik olarak cep telefonunuza alabilirsiniz.


SIM Kartın Avantajları

Servis Menüsü

Servis menüsü, en çok ihtiyaç duyduğunuz menülere kolayca ulaşmanız için tasarlandı. Servis menüsünün seçeneklerini kullanarak kontör miktarını öğrenebilir, kontör yükleyebilirsiniz. Hatta kısa mesaj, e-posta ve arama yoluyla Müşteri Hizmetleri’ne ulaşabilir, her konuda ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

Servis Menüsü Seçenekleri:

Servis Ayarları

Otomatik Servis Ayarları sayesinde, SIM kartınızı farklı bir telefona taktığınızda servis ayarı yapmanıza gerek kalmadan tüm ayarlar otomatik olarak cep telefonunuza gelir.

Infoservis

Günlük haber, hava durumu, spor, yol ve finans bilgilerine buradan istediğiniz anda kısa mesajla ulaşabilirsiniz.

YedekRehber

Bu hizmet size SIM kartınızdaki telefon defterini dilediğiniz zaman yedekleme imkânı sağlar. www.gsmobile. com.tr’ye gelip yedeklenen telefon defterini İşlemler menüsündeki AdresDefteri’nden güncelleyebilir, yeni numaralar ekleyebilirsiniz.

YedekRehber Nasıl Kullanılır?: Servis menüsünden YedekRehber’e gelin. Telefon defterini yedeklemek için Gönder’i seçin. Telefon defteriniz saklansın. Daha önce yedeklediğiniz telefon defterini geri yüklemek için SIM’e Yükle’yi seçin. Yedeklenmiş telefon defteri anında SIM karta yüklensin.

Servis Numaraları

Asistan: ile kontör yükleyip kalan kontör miktarını öğrenebilirsiniz. Telesekreter ile bırakılan mesajları dinleyebilir, Çağrı Merkezi başlığından Müşteri Hizmetleri’ne ulaşabilirsiniz.

Telesekreter: Cep telefonunuzu cevaplayamadığınızda ya da cevaplamak istemediğinizde size gelen önemli mesajlara ulaşabilmek için Telesekreter’i kullanın. Telesekreter’i devreye sokmak için telefonun menüsündeki yönlendirmeleri takip edin yeter. Üstelik Telesekreter servisinde abonelik ücreti yok.

Telesekreter 4 farklı durumda devreye girer.

Her durumda: Telefon açık ya da kapsama alanı içinde olsa bile aramalar doğrudan Telesekreter’e yönlenir.

Aranan numaranın cevap vermemesi durumunda: Aranan numara cevap vermediğinde, aramalar doğrudan Telesekreter’e yönlenir.

Aranan numaranın meşgul olması durumunda: Abonenin telefonla görüşüyor olması halinde aramalar Telesekreter’e yönlenir. (Bu işlemin kullanılabilmesi için, çağrı bekletme servisinin kapalı olması gereklidir.)

Aranan numaraya ulaşılamaması durumunda: Abone telefonunu kapattığı zaman veya kapsama alanı dışındayken, aramalar Telesekreter’e yönlenir.

Telesekreter Mesajlarını Dinleme: Cepten 999’u tuşlayın. Bırakılan mesajları dinleyin. Sabit telefonlardan ya da yurtdışından aramak istiyorsanız +90 555 1 999 999’u tuşlayın yeter.

Telesekreter Şifresi: Telesekreter servisimiz aktif olduğunda, şifreniz sms ile gönderilecektir.

Servis Ayarları

Servis ayarlarını yapmanın 3 kolay yolu var:

  • www.gsmobile.com.tr’ye gelin. biDünya menüsünden Ayarlar bölümüne girin.
  • *100#’yi tuşlayın. Ayarlar kısa mesajla cebinize gelsin.
  • Cepten 905’i, sabit telefondan 444 0 905 Müşteri Hizmetleri’ni arayın.