Standart Yurtdışı Tarifesi (Roaming)

18 Nisan 2009 Cumartesi

Standart Yurtdışı Tarifesi (Roaming)

KKTC Aramaları

GSMobile’dan KKTCell, KKTC Vodafone ve KKTC sabit hatlarına doğru yapılan aramaların dakikası 10 kontör olarak ücretlendirilir. Bu ücretlendirmeye KDV ve ÖİV dahildir. Ücretlendirme periyodu 6 saniyedir.



BÖLGE Çağrı Yapma Dakika Fiyatı (TL) MS Gönderme Fiyatı (TL) Çağrı Alma Fiyatı (TL) GPRS KB Fiyatı (Kr)




Faturalı Faturasız
AVRUPA 2.5 0.6 1.5 2.27 2.77
RUSYA ve
UKRAYNA
6.5 0.6 1.5 2.27 2.77
DİĞER 3.5 0.6 1.5 2.27 2.77
Fiyatlara KDV dahil, ÖİV hariçtir.


Ücretlendirme Periyodu

Çağrı yapma ücretlendirme periyodu 60 saniye, çağrı alma 15 saniyedir. GPRS ise faturalıda KB üzerinden, faturasızda 50 KB üzerinden ücretlendirilmektedir.

Faturasız hatlar için fırsat!

*121* tuşlanıp aranacak numaranın girilmesinin ardından # ekleyerek yapacağınız aramaların (*121*0555 123 4567#) ücretlendirmesi bu uygulamayı destekleyen operatörlerde her yöne dakikası 25 kontör olarak ücretlendirilir.

Hattınızı uluslararası dolaşıma açtırmak için 444 0 905'i arayabilirsiniz.

Faturasız GSMobile hattınızla, yurtdışında arama yapabilmek ve aranabilmek için; herhangi bir kredi kartınızla birlikte bir Avea bayisine, yetkili GS Store veya Türk Telekom bayisine gidebilir ve uluslararası dolaşım formunu doldurarak başvuruda bulunabilirsiniz. Kendinize ait bir kredi kartını kullanmayacaksanız, kullanacağınız kredi kartının sahibinin de sizinle birlikte bu noktalara gelmesi gerekmektedir.

Bölgeler Kapsamındaki ülkeler

AVRUPA

Andorra, Almanya, Arnavutluk, Avusturya, Belçika, Beyaz Rusya, Bosna Hersek, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Hırvatistan, Hollanda, İngiltere, İrlanda, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, İzlanda, Karadağ, Litvanya, Lihtenştayn, Letonya, Lüksemburg, Macaristan, Makedonya, Malta, Moldova, Monako, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, San Marino, Sırbistan, Slovakya, Slovenya, Suudi Arabistan, Vatikan, Yunanistan

RUSYA VE UKRAYNA

Rusya, Ukrayna

DİĞER

ABD, Afganistan, Angola, Antigua ve Barbuda, Arjantin, Aruba, Avustralya, Azerbaycan, Bahamalar, Bahreyn, Bangladeş, Barbados, Batı Karayipler , Belize (İngiliz Honduras'ı), Benin, Bermuda, Birleşik Arap Emirliği, Bolivya, Botsvana, Brezilya, Bruney, Burkina Faso, Burundi, Cebelitarık, Cezayir, Cibuti, Çad, Çin, Doğu Timor, Dominik Cumhuriyeti, Dominika, Ekvator, Ekvator Ginesi, El Salvador, Endonezya, Ermenistan, Etiyopya, Faroe Adaları, Fas, Fiji, Fildişi Sahilleri, Filipinler, Filistin, Fransız Guyanası, Fransız Polinezyası, Gabon, Gambiya, Gana, Gine Bissau, Grenada, Grönland, Guadalupe, Guatemala, Güney Afrika, Güney Kore, Gürcistan, Haiti, Hindistan, Hollanda Antilleri, Honduras, Hong Kong, Irak, Virgin Adaları, İran, İsrail, Jamaika, Japonya, Jersey Adaları, Kamboçya, Kamerun, Channel Adaları, Kanada, Katar, Cayman Adaları, Kazakistan, Kenya, Kırgızistan, Kis Adası (İran), Kolombiya, Kongo, Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Kosova, Kosta Rika, Kuveyt, Küba, Laos, Lesoto, Liberya, Libya, Lübnan, Madagaskar, Maçao, Malawi, Maldivler, Malezya , Mali, Man Adası, Martinique, Mayetta, Meksika, Mısır, Moğolistan, Montserrat, Morris Adası, Mozambik, Namibya, Nepal, Nijer, Nijerya, Nikaragua, Özbekistan, Pakistan, Panama, Paraguay, Peru, Porto Riko, Reunion, Ruanda, Senegal, Seyşeller , Sierra Leone, Singapur, Sri Lanka, St. Kitts ve Nevis, St. Lucia, St. Vincent, Sudan, Suriye, Şili, Tacikistan, Tanzanya, Tayland, Tayvan, Thuraya (uydu), Togo, Trinidad ve Tobago, Tunus, Turks ve Caicos Adaları, Türkmenistan, Uganda, Umman, Uruguay, Ürdün, Venezuela, Vietnam, Virgin Adaları (ABD), Yemen, Yeni Zelanda, Yeşil burun, Zambiya, Zimbabve

0 yorum: