Faturasız Tarife

18 Nisan 2009 Cumartesi

GSMobile’ın avantajlı tarifeleri ile hem sen kazan hem de takımın kazansın!



GSMobile içi ücretsiz görüşme süresi* 1905 dk*
GSMobile içi (1905 dk aşımında) 1 kontör / dk
Diğer yönler 1 kontör / dk**
SMS 1 kontör / SMS**


Faturasız GSMobile Tarifesi’ne ile 150 kontör* ve üzeri yükleme karşılığı tüm GSMobile’lılarla 1905 dakika ücretsiz görüş, diğer yönleri dakikası sadece 1 kontöre ara!

*27 TL


Faturalar yurt içi aramalar için geçerlidir.


* 1905 dakika GSMobile içi hediye konuşma süresi, tek seferde 150 ve üzeri kontör yüklendiğinde, faturalı ve faturasız tüm GSMobile tarifelerine doğru yapılan aramalarda geçerlidir. Hediye konuşma süresi aşımı durumunda ya da 150 kontör altı yüklemelerde geçerli olan GSMobile içi fiyat 2 kontör/dk’dır.

** Belirtilen fiyatlar, tek seferde 150 ve üzeri kontör yüklendiğinde ve 30 gün boyunca, ev, iş, diğer operatörler ve diğer Avea tarifelerine doğru yapılan aramalarda ve SMS’lerde geçerlidir. 150 kontör altı yüklemelerde geçerli olan indirimsiz fiyatlar ise; Ev, iş ve diğer operatörler yönüne yapılan aramalarda 4 kontör/dk, diğer Avea tarifelerine doğru yapılan aramalarda 3 kontör/dk ve SMS 2 kontör şeklindedir.

Bu tarifenin kontör atış periyodu indirimli tarifede GSMobile içi aramalar için 60, indirimsiz tarifede 30; indirimli tarifede GSMobile tarifeleri haricindeki tüm yönler için 60, indirimsiz tarifede, diğer Avea tarifelerine doğru yapılan aramalar için 20; ev, iş ve diğer operatörlere doğru yapılan aramalar için 15 saniyedir.

GSMobile içi hediye dakikalar 30 gün geçerli olup; kullanılmayan dakikalar 30 gün sonunda silinmektedir.

0 yorum: