Faturalı Tarife

18 Nisan 2009 Cumartesi

GSMobile’ın avantajlı tarifeleri ile hem sen kazan hem de takımın kazansın!



KDV dahil, ÖİV hariç Fiyat
Aylık ücret 11,9 TL
GSMobile içi ücretsiz görüşme süresi* 905 dk
Diğer yönler 25 Kr / dk
SMS 21 Kr.

Tüm vergiler dahil
Aylık ücret 14,4 TL
GSMobile içi ücretsiz 905 dk
Diğer yönler 30,30 Kr
SMS 25,5 Kr


*Faturalı Bireysel GSMobile Tarifesi’ne geç, Ayda sadece 11,9 TL ödeyerek diğer faturalı GSMobile tarifesindeki abonelerle 905 dakika ücretsiz konuşma süresi kazan. Üstelik tüm yönleri dakikası 25 Kr üzerinden ara.

Fiyatlara %18 KDV dahil, %25 Özel İletişim Vergisi hariçtir. GSMobile Faturalı bireysel tarifede kontör atış periyodu 6 saniyedir. AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş., fiyatları güncelleme hakkına sahiptir.

GSMobile Faturalı Bireysel Tarife kapsamındaki 905 ücretsiz dakika, bireysel ve kurumsal faturalı tüm GSMobile tarifelerine doğru yapılan aramalarda geçerlidir. Hediye dakikalar 30 gün geçerli olup; kullanılmayan dakikalar 30 gün sonunda silinmektedir.

Fırsat:

1 Mayıs 2009'a kadar yeni bir faturalı hat alarak GSMobile tarifesine geçin, 31,10 TL'lik Özel İletişim Vergisi ve 12 TL'lik Telsiz Ruhsatname Ücreti olmak üzere toplamda 43,1 TL'lik yeni abonelik vergi ve ücretlerini 12 taksitte ödeyin!

Kampanya 1 Mayıs 2009’a kadar alınan yeni bireysel faturalı hatlar için geçerlidir. KDV ve Telsiz Kullanım ücreti hat sahibi tarafından karşılanacaktır.

Kampanyadan faydalanan abonelerin aktivasyon tarihinden itibaren 12 ay içinde faturasız tarifelere geçiş yapmaları, hatlarını üçüncü bir kişiye devretmeleri veya hatlarının iptal olması durumlarında, kampanya kapsamında aboneye yansıtılmayan 31,10 TL ÖİV ve 12 TL Telsiz Ruhsatname ücretlerinin kalan kısmı yapılan değişiklikten sonra çıkacak ilk faturalarına yansıtılacaktır.

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş., fiyatları güncelleme; kampanya koşul ve şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. GSMobile Faturalı Bireysel Tarife kapsamındaki 905 ücretsiz dakika, bireysel ve kurumsal faturalı tüm GSMobile tarifelerine doğru yapılan aramalarda geçerlidir. Hediye dakikalar 30 gün geçerli olup; kullanılmayan dakikalar 30 gün sonunda silinmektedir.

0 yorum: