E-fatura Aboneliği

18 Nisan 2009 Cumartesi

E-fatura Aboneliği

E-fatura, faturalarınızın Maliye Bakanlığı tarafından belirlenen standartlar çerçevesinde, güvenli elektronik imzalı dijital belge olarak oluşturulmasıdır.

E-fatura kullanarak kağıt tasarrufu yapabilir, milyonlarca ağacı kurtarabilirsiniz. Üstelik faturalarınızı kolayca arşivleyerek, istediğiniz anda faturalarınıza erişebilirsiniz.

E-Fatura dijital imza doğrulaması için tıklayın.

E-fatura aboneliğinizi başlatmak için tıklayın.

E-faturaya nasıl geçebilirim?

E-fatura aboneliğinizi online işlemlerden GSMobile satış noktalarından veya 444 0 905´i arayarak başlatabilirsiniz. E-fatura abonesi iseniz e-posta adresinizi güncellemek için lütfen tıklayın.

E-faturaya geçiş ücretli midir?

E-fatura aboneliği ücretli değildir

E-faturada görüşme detaylarını görebilir miyim?

E-fatura kağıt fatura ile birebir aynıdır. Eğer detaylı fatura talebiniz varsa e-faturanız da detaylı olarak ulaşacaktır.

E-faturamın geçerliliğini nasıl tespit edebilirim?

E-faturanızın geçerliliği T.C. Maliye Bakanlığı tarafından onaylanmıştır. Fatura ID ve fatura tutarı bilgilerini girerek e-faturanızın geçerlilik sorgulamasını yapmak için tıklayınız.

E-faturaya geçtiğimde kağıt faturam posta ile gönderilmeye devam eder mi?

E-faturaya geçtiğinizde kağıt faturanız kayıtlı olan adresinize yollanmaya devam etmez. Sadece güvenli elektronik imzalı dijital e-faturanız e-posta adresinize gönderilir.

E-faturamdaki Fatura ID ile ödeme yapabilir miyim?

E-fatura üzerindeki Fatura ID Maliye Bakanlığı takibi için verilen bir numaradır. Ödeme kanallarında bu numara geçerli değildir.

Basılı faturaları sistemime işliyorum. E-fatura ile aynı işlemi yapabilir miyim?

E-mail ile gelen pdf formatındaki e-fatura dosyanızı açıp çıktısını alarak gerçek fatura olarak kullanabilirsiniz.

0 yorum: